Stadsbestuur werft ploegbaas schoonmaak aan : het stadsbestuur heeft een voltijdse, contractuele betrekking vacant voor een ploegbaas schoonmaak (m/v). De aanwervingsvoorwaarden en uitgebreide functiebeschrijving van deze functie kunt u raadplegen op www.herentals.be/vacatures. Solliciteren kan tot en met 5 april 2016.

Vernieuwde speeltuin Netepark opent op 23 maart

Op woensdag 23 maart opent de vernieuwde speeltuin van het Netepark zijn deuren. Alle kinderen zijn welkom om eens goed te komen ravotten en krijgen er een leuk cadeautje bovenop. In de speeltuin staan een heleboel nieuwe speeltuigen, waardoor hij een pak groter en spannender is. Naast een gigantisch ruimtenet, een drakenglijbaan en een piratenboot zijn er ook leuke zand- en waterspeeltoestellen, schommels en veerwipjes voor de kleintjes. De speeltuin is vrij toegankelijk, behalve tijdens de zomervakantie. Dan betaalt u een gezamenlijke toegangsprijs voor de zwembaden en de speeltuin. De stad betaalde 150.000 euro voor de vernieuwing en uitbreiding.

Initiatie petanque voor senioren

Hebt u nog nooit petanque gespeeld of hebt u al ervaring maar wilt u uw techniek verbeteren? Neem dan vanaf 7 april deel aan de petanquelessen van het stadsbestuur en Petanque Club Herentals. De lessen vinden telkens plaats op donderdag van 14 tot 15.30 uur op de petanquevelden aan Wijngaard 8. Deelnemen kost 3,20 euro per les, een drankje inbegrepen. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Subsidie voor jubileum vzw Kinderdroom

Vzw Kinderdroom bestaat 25 jaar. Het college van burgemeester en schepenen kent de vereniging een subsidie van 250 euro toe voor deze jubileumviering. De vereniging organiseert elk jaar de intrede van Sinterklaas in Herentals. Met de aankomst aan de jachthaven en de kindershow in sporthal De Vossenberg bezorgen zij heel wat kinderen een dag om nooit te vergeten. Het feest gaat telkens gepaard met een inzamelactie van speelgoed voor minderbedeelde kinderen.